Flash

информација за франшизниот ситем

опис на франшизниот систем

Flash Europe  е лидер на Европскиот пазар на професионални итни транспортни услуги, кој успешно создава и наметнува нови стандарди за своите клиенти во автомобилската индустрија, индустријата за електроника и машинство, авијацијата, земјоделството и услужните сектори. Со поставување на своите клиенти и добавувачи во срцето на својата стратегија, Flash има развиено успешен и докажан оперативен модел.

Flash во овој момент ја зајакнува својата стратегија за експанзија преку воспоставување на франшизна мрежа. Бараме мотивирани инвеститори кои имаат страст за логистика, со цел за понатамошно развивање на мрежата во одредени земји.

сопствени деловни единици

48 (Франција, Англија, Холандија, Словачка, Унгарија, Полска, Италија, Шпанија, Португалија, Романија, Мароко, Тунис, Чешка, Белгија, Луксембург)

франшизна единица

Русија, Турција, Словенија, Бугарија, Хрватска

фотографија на деловна единица
информација за примателот на франшиза

поддршка за примателот на франшиза

Flash нуди професионален франшизен пакет, кој вклучува:

 • силен и препознатлив бренд;
 • интерно развиен софтвер за поддршка на извршување на испораки, целосна видливост и автоматизирана оптимизација;
 • силна и широка база на клиенти;
 • пристап до голема и професионална мрежа на добавувачи во Европа
 • професионален Оперативен прирачник.

очекувана вкупна инвестиција

Инвестицијата зависи од одбраната земја и варира помеѓу 75.000 и 500.000 ЕУР.


основни барања

 • докажани менаџмент вештини и успех во водење на компанија;
 • претприемачки начин на размислување;
 • амбиција за регрутирање, склучување договори и интегрирање на единечни франшизи;
 • значително познавање на локалниот пазар;
 • подготвеност за инвестирање;
 • афинитет за продажба;
 • афинитет за транспорт/логистика;
 • добри организациски и комуникациски вештини.

информација за давателот на франшиза

Flash Europe

19 Rue Edmond Reuter, L-5326 Contern, Luxembourg

+32 499925553

fnd@flash-global.net

flash.global

контакт особа за кандидатите

Alexandra Opincariu (aнглиски јазик)

дознај повеќе

Пополнете ја контакт формата подолу доколку сакате повеќе информации, информациите содржани во формата ќе бидат проследени директно до Flash

порака
Име и презиме *
Град *
Телефон *
E-mail *

погледнете ги текстовите

Безбедноста како премиум услуга според американски стандард /10.01.2020

Од САД на пазарите во регионов стигна Signal 88 Security, франшизен систем специјализиран за давање услуги за обезбедување. Кој може да биде примател на оваа франшиза?

Секој далечен пат започнува со... удобен превоз до аеродром! /27.12.2019

Инспирацијата како да стигнат до аеродром лесно и удобно, ги натерало да започнат сопствен бизнис. Така настанал GoOpti, компанија специјализирана за превоз на патници. Денеска своите услуги ги нуди во пет земји, со намера франшизната мрежа да ја прошири и надвор од овој регион.

Над 200 идеи за успешни бизниси на саемот за франшизи во Варшава /22.10.2019

За три дена, 7000 посетители на саемот на франшизи во Варшава имаа можност да погледнат и изберат помеѓу 200 франшизни брендови и бизнис идеи. Што го издвојува овој Саем и зошто се вели дека е направен „по мерка на претприемачите“?

PROFIT franchise services, дел од групацијата PROFIT system (PROFIT system sp. z o.o.), како издавач на Franchising.mk ве информира дека не собира ниту обработува податоци испратени преку формуларот за контакт (образец за контакт). Сите информации внесени во образецот за контакт се испраќаат по електронска пошта до организаторот на франшизниот систем, како што е наведено во каталогот. Системот што ги прима испратените податоци ќе ги користи за да повратно пружи повеќе информации за сопствениот бизнис. Испраќањето на лични податоци е доброволно, а организаторот на системот кој прима податоци од образецот за контакт е воедно субјектот одговорен за собирање и обработка на лични податоци.