Професионално за франшизирање

PROFIT system
PROFIT system / Консултантите на PROFIT системот подготвија и советуваа над 300 франшизни системи кои работат во Централна и Источна Европа
Понеделник
10.09.2018
PROFIT system е консултантска фирма која се занимава со консултации и издаваштво во областа на франшизинг. Ние работиме во 12 земји од Централна и Источна Европа.
 

Издавач интернет портал Franchising.rs doo добивката франшиза услуги, фирма-ќерка и дел од добивката систем на Групацијата за работење во Јадранскиот регион (поранешна Југославија). ДОБИВКА систем е консултантска компанија специјализирана во областа на франшизата и издавач на медиумите и организатор на специјализирани настани во областа на франшизата.
Седиштето на групата е во Варшава, Полска. Ние работиме во 12 земји од Централна и Источна Европа и балтичките (Полска, Чешка, Словачка, Украина, Унгарија, Романија, Русија, Србија, Хрватска, Словенија, Латвија и Литванија) и Саудиска Арабија.

Како консултантска компанија, специјализирана за обезбедување на услуги во областа на франшиза во Централна и Источна Европа (ЦИЕ) и во оваа област, ние нудиме на клиентите комплетна услуга, принципот на еден-stop-shop (сите услуги, за сите земји, на едно место). Ние нудиме:

    создавање бизнис модел за франшизи;
    правење франшизни договори или прилагодување на постоечките договори на пазарите на Централна и Источна Европа;
    подготовка или модификација и прилагодување на оперативниот прирачник;
    регрутирање на кандидати и претселекција на франшизи;
    маркетинг и ПР поддршка за франшизи.

Во областа на издаваштвото, ние исто така се специјализираат во франшизата: објавуваат печатените медиуми (списание франшиза во Полска и Чешка), книги и извештаи (Полска и Република Чешка) и интернет портали Франшизата (во сите земји во кои работиме). Во Јадранскиот регион, Франшизата портал е објавен на три јазици - српски, хрватски и словенечки - во три области, и има регионален карактер, што значи дека речиси идентична содржина објавена на сите три портали, односно јазик. Наскоро ќе започнеме со портали на два нови јазици и домени: македонски и албански.

Во областа на организација на настани, ние, исто така, се однесуваат на франшизата - организатор Три франшизата фер (во Варшава и Катовице во Полска и во Прага во Чешка, каде што во моментов на саемот во Варшава е втор по големина франшиза саем во Европа) и партнер на другите големи франшиза саеми (Париз , Киев ...), како и организатор на Франшизата академија во Варшава (Полска).

ПРОФИТ системот е основан во 1998 година. Во Јадранскиот регион работиме од 2012 година.
Од основањето до денес, соработувавме со повеќе од 600 системи за франшиза.
Контакт

Ако имате прашања за консултанти ДОБИВКА системот, контактирајте не на e-mail: ibogojevic (на) profitsystem.pl или да барате корпоративен сајт на www.profitsystem.rs.
Контактирајте со нас со билтенот на порталот (на) franchising.rs.

Компании кои се заинтересирани за рекламирање ве молиме погледнете го делот REKLAME на порталот.
Изјава за декларација

Редакцијата не се врати добиените материјали, го задржува правото да ги менува доставените текстови и обработка на добиените слика, и во никој случај не е одговорен за содржината на рекламите и реклами. Информациите од Каталогот на франшизи, Партнерски системи и Презентации беа доставени од страна на франшизи. Пред да потпише договор за соработка, кандидатот треба да ја провери активноста на секоја компанија. Уредниците го задржуваат правото да проверуваат информации во каталогот и презентациите. Ако забележите дека презентираните податоци се неточни или застарени, ве молиме контактирајте ги уредниците.

Репродукцијата и објавувањето на кој било дел од сајтот е дозволено единствено со согласност на издавачот.

© PROFIT систем Sp. ООД Сите права се задржани.


најчитани

Самопослужно перење, како и насекаде во светот /18.12.2018

Првата франшиза на LG Laundry Lounge е отворена во Србија, во населбата Белвил во Белград. Потенцијал за ширење на мрежата постои и во другите градови од Србија како и поширокиот регион.

Што кога во Грција ќе кажеме еспресо? /14.12.2018

Кафето е кафе, но сепак, не е секогаш и секаде исто. Што претставува брендот MIKEL во Грција и зошто денес се смета за “чудо на угостителството”?

Малите растат /19.07.2018

Малац генијалац, синџир на франшиза на ментални аритметички училишта, ги организираше неодамнешните меѓународни олимписки игри во менталното компјутерирање. Во исто време, ова училиште во мрежата има се повеќе и повеќе франшизни единици, но исто така и нов пазар.

Најдобрите партнери имаат воља да учат и работат /01.12.2018

За искуствата во франшизното работење разговараме со Ѓорѓе Станковиќ, сопственик на концептот Car Foil Shop

JUMBO расте на Балканот /20.07.2018

Џамбо, грчки синџир продавници за играчки, ја прошири мрежата за франшиза во регионот. Последната продавница беше отворена во Гњилане, Косово.

популарно во форумот